♥ Zorg voor jezelf & voor de natuur

♥ Geef een duurzaam cadeau

♥ Gratis verzending v.a. €49

Zoek

♥ Zorg voor jezelf & de natuur ♥ gratis bezorging v.a. €49

Kalmerende lavendel helpt te ontspannen

Kalmerende lavendel is de lavandula angustifolia. De 'Engelse lavendel'. Hier in Spanje schijnt het niet erg bekend te zijn. Dat is jammer, want de rustgevende kwaliteit van Angustifolia lavendel is fenomenaal.
kalmerende lavendel angustifolia

Toen ik met mijn lavendeltuin begon, kon ik geen Angustifolia vinden bij Spaanse kwekers. Later vond ik er wel een paar onder de naam Vera of Officinalis, maar niemand kon garanderen dat ze niet uit zaad waren gekweekt en dat het de echte Angustifolia was. Ik wilde echt rustgevende lavendel. Gelukkig heb ik er nu veel. 🍀

Kalmerende lavendel en hoe je het kunt gebruiken om te ontspannen

Ik heb al eerder geschreven over hoe je de natuurlijke kalmerende werking van kalmerende lavendel kunt gebruiken. Nu heb ik er ook een e-book over gemaakt. 9 Stappen voor een meer ontspannen leven. Ik had er 20 stappen van kunnen maken, of 50 stappen, want de mogelijkheden zijn legio. En zo veel mensen kunnen er van profiteren. Omdat uit onderzoek blijkt dat stress en spanning toenemen.


e-book 9 Stappen voor een meer ontspannen leven

In het Engels, Spaans of Nederlands.


Lavendel een veel betere en gezondere oplossing om te ontspannen

Op Google zag ik dat mensen vaak op zoek zijn naar kalmerende tabletten als ze gestrest zijn. Dit is erg jammer. Gedroogde rustgevende lavendel en lavendelolie helpen ook goed en zijn een betere en gezondere oplossing.

Download mijn e-book.
En zie mijn vorige blogs over dit onderwerp en ontspan!

Hoe een lavendel oogkussen je helpt te ontspannen

Heb je last van stress symptomen?

Stress verminderen met lavendel – gratis e-boek

Maak je eigen lavendel stressbal (of koop er een)

Recente blogs

Ontvang nu je gratis e-book voor een meer ontspannen leven
* deze info is noodzakelijk
Ik ga akkoord met * Je ontvangt ook inspiratie en tips via de mail. Je kunt je op elk moment uitschrijven.
Picture of Mariette van Schaik
Mariette van Schaik

eigenaar van Essential.blue

Geef een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd met *